perjantai 12. elokuuta 2011

Ja niin kesä on loppumaisillaan....

.... ja minäkin siirryin nyt vakituisesti asumaan talliin. Vaikka hieman harmittaakin, niin nyt voin nukkua sikeästi omassa karsinassa, kun ei tarvitse olla vahtivuorossa laitumella! Tänään KauhuKolmikko tuli tallille minulla ratsastamaan. Olin tietenkin ottanut ihan vartavasten kunnon mutakylvyn, ettei aika vaan kävisi omistajilleni pitkäksi, sillä nyt he voisivat viettää koko illan MINUA harjaten.



Pääsin tänään taas väläyttelemään ketterän esteratsun taitojani, kun SitkeäSisupussi kapusi selkääni hullunkiilto silmissä - ESTEITÄ! Huolellisten alkuverryttelyiden jälkeen hyppäsimme kahdeksikolla kahta pystyä. SitkeäSisupussi joutui oikein pidättelemään, niin innoissani olin! Päätin näyttää piutpaut niille, jotka kutsuivat minua laiskaksi! Ratsukkona liidimme esteeltä toiselle, teimme täydelliset lähestymiset ja hyppäsimme sulavasti niiden yli. Estetreenit päättyivät hymyssä suin ja kunnon loppuverkan jälkeen ArmotonArkajalka kapusi selkääni ja käveli 20min loppukäynnit. Maneesin PelottavaPääty kuitenkin alkoi vaanimaan. Oikeastaan se teki sitä jo ratsastuksen alusta lähtien, mutta silloin menimme käyntiä nopeammassa askellajissa siitä ohi, joten möröt eivät ehtineet hyökätä kimppuuni. Ja sitten olisi pitänyt madella käynnissä sinne, suoraan petojen kitaan?! Yritin olla viisas ja kääntyä jo puolessavälissä maneesia ympäri, mutta sitkeästi minut vaan ohjattiin kävelemään siitä ohi.... ja OK, selvisin hengissä.

Rankan treenin jälkeen pääsin suihkun (ja ruokakupin) kautta vielä kävelylenkille. Nyt kelpaa mennä nukkumaan. Huomenna pääsen ehkä maastoon, joten kirjoittelen siitä sitten enemmän!

Parhain terveisin, Riku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti